sâmbătă, 26 martie 2011

lucrarile de primavara...

...au inceput si in gradina noastra. Sapam, curatam, pregatim straturile pentru legume si flori. Fiecare ajutor conteaza; gradina e mare, munca e pe masura. Azi am primit ajutoare la sapat si maruntitul pamantului de pe brazda :)



Si dupa atata munca, cel mai bine te recuperezi cu un pui de somn.



Si nu uitati: in noaptea asta trecem la ora de varaaaaaa!

8 comentarii:

  1. Săracul Iepurilă e terminat,frânt de oboseală!Atâta muncă nu-i ușor zău.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai ia sa-l trimiteti pe Urechila si la noi, când sunteti gata acolo :)) La noi nu e atâta munca, sa nu se sperie, tu stii ca noi nu avem legume, doar flori ;)
    O duminica faina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e, se-cret! Dar stii, nu s-a plans deloc :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Carmen, s-a facut! Cand termina la noi il facem pachet si vi-l trimitem si voua. Cred ca va tunde si gazonul daca-si pune mintea :))
    Duminica frumoasa si voua!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce harnicutz e Rila :))
    eu de vre-o 4 zile mi-am pus in minte sa schimb pamantul la niste flori dar inca nu am reusit :)) tot cu Rila tre sa tratez si eu. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. :) Ninule, te trecem pe lista de asteptare! Si nu cere decat casa si masa :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa munca si rasplata.
    Vad ca s-a facut lista de asteptare, la ajutorul Gradinarului, pentru ca am gradina mare la tara, mi-ar prinde bine un ajutor de nadejde, asa ca vreau sa fiu primul care se bucura de ajutorul lui (cat inca nu oboseste) si te rog sa ii expui oferta mea si sa aleaga. Licitez : 5 kd de morcov, 2 verze, 1 kg cartofi si un spatiu verde de vreo 200 mp unde poate sa se odihneasca la umbra copacilor in timp ce degusta o iarda suculenta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumim, Costin! Oferta e de nerefuzat :) Cred ca deja avem nevoie de un manager care sa se ocupe de agenda lui Rila :)))

    RăspundețiȘtergere