joi, 17 martie 2011

Happy St. Patrick's Day!

Astazi i-am facut o vizita Irinei si am aflat de la ea marele eveniment - St. Patrick's Day, Ziua Nationala a Irlandei! Multumesc, Irina! Asa ca de la ea mi-a venit ideea si cum nu puteam ignora acest eveniment, mai ales ca irlandezii imi sunt foarte simpatici, chiar si cand exagereaza putin cu bautura, am hotarat sa dau o petrecere ad-hoc in cinstea lor.

I-am rugat pe fratii Corr sa ne cante la inceput, ca sa incalzeasca atmosfera. Sunt favoritii mei si nu au putut rezista rugamintilor unui fan inrait:Apoi am dansat, ei mai bine, eu mai... putin bine, renumitele lor dansuri. Cum sa nu dansezi cand iti canta chiar Andre Rieu faimosul "The Irish Washerwoman" (alaturi de Florian Sielbereisen)!?Si a urmat surpriza petrecerii - cea mai renumita formatie rock irlandeza, U2, care ne-a reamintit tuturor celor care-i admiram pe irlandezi ca "It's a Wonderful Day":Cei care au rezistat pana la sfarsitul petrecerii, au cantat cat au mai putut celebra balada "Oh, Danny Boy!":Cam atat despre petrecerea de azi. Daca ati fost si voi pe-aici si nu v-am vazut, va salut acum, in irlandeza: "Slainte!"

11 comentarii:

 1. Salut! nu ne-am mai auzit de ceva vreme...pentru cine intereseaza, am un nou blog cu date despre elemente chimice, esential pentru geologie.
  http://cartealitera.blogspot.com/
  O zi bună ;)!

  RăspundețiȘtergere
 2. Happy St Patrick's Day to you too!

  RăspundețiȘtergere
 3. si la noi localul "Murdock's Irish Pub" se serbeaza astazi St. Patrick’s Day si pe 22.03, în Parktheater va avea loc spectacolul "Irish Heartbeat"
  Timp sa avem, action este zilnic undeva :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu stiam de salutul acesta, asa ca l-am adaugat pe lista de noutati. Si muzica, desigur, ca de obicei, intriganta.

  La multi ani in frunze de trifoi, Alina!

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumesc, Lumi! Chiar am fredonat si am topait putin si am inchinat un pahar de bere (fara alcool totusi) :)))

  RăspundețiȘtergere
 6. Slainte, Irina! Si multumesc!
  Am mai aflat ca in nord, in Ulster, exista un dialect diferit: ulster-scots (probabil datorita apropierii de Scotia), unde pentru "Cheers" se foloseste "Guid forder!"

  RăspundețiȘtergere
 7. Slainte, Carmen! Sigur ca ocazii exista, iar irlandezii sunt tare petrecareti si iubitori de muzica si dans :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Buna ziua,
  Imi place blogul tau, mi se pare exact ceea ce trebuie la "o pauza de ceai" :)...aromat, placut si prietenos.
  As vrea sa facem schimb d elink-uri, daca te intereseaza. Pagina mea este http://irinacomba.blogspot.com/
  Multumesc si imi cer scuze daca am intrerupt cumva "pauza".

  RăspundețiȘtergere
 9. Buna, Irina (Comba)! Iti multumesc pentru vizita si pentru aprecieri-am facut o vizita pe blog si mi-a placut ce am gasit acolo, in special micutul pe care-l asteptati :)))

  RăspundețiȘtergere