joi, 24 septembrie 2009

de pe online adunate

M-a amuzat deunazi o stire online: "Chinezii sunt nemultumiti de calitatea produselor Pepsi si Carrefour". Dar pe noi ne intreaba cineva daca suntem multumiti de calitatea produselor chinezesti?
Un alt titlu mi-a atras atentia "Uniunea Europeana stie sa faca bani". Asta stim cu totii, asa cum bine stim ca romanii nu stiu sa cheltuie banii pe care-i primesc de la UE. Dar sa vedem cum face dom'le UE bani: UE pune tunurile pe sistemul de publicitate Google. Partial sunt de acord, mai ales ca de ceva vreme, de cate ori intru in contul de Gmail ma agreseaza link-ul sponsorizat cu titlul "Cum sa agati gagici?".
Si tot online am gasit o promotie care m-a lasat cu multe semne de exclamare:



Cine mai cumpara in ziua de azi imprimante matriciale!? Mai ales ca la banii astia iti iei o multifunctionala color!!! O prietena s-a amuzat raspunzandu-mi: Poate pentru muzeu! Eu n-am mai vazut matriciale de o gramada de ani! De cand ma extaziam la o imprimanta de 6 pini - sa tot fie vreo 10 ani sau chiar mai mult.

3 comentarii:

  1. Contabilii, care trebuie sa printeze pe format A3. :) Vrei sa-ti cumperi imprimanta? Am vazut eu una laser Samsung - o adevarata bijuterie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imprimanta functionala cu pricina:
    http://www.emag.ro/multifunctionale/multifunctional-samsung-scx-4500--pSCX4500?ref=vscm_boxpromo
    Dar am vazut-o in alta parte mult mai ieftina. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-am cumparat o multifunctionala Canon minunata asta-vara; printeaza si fotografii.

    RăspundețiȘtergere