vineri, 14 iunie 2013

suflet rebel - 50

Pentru episodul de astazi al telenovelei mele rock am ales o trupa cu o voce feminina, infiripata pe vremea cand o tanara talentata in ale muzicii, Amy Lee a intalnit intr-o tabara de liceu un tanar chitarist si compozitor talentat, Ben Moody. Nu, nu are nicio legatura cu Camp Rock :) Dar e adevarat ca asa s-au pus bazele unei colaborari care apoi a dus la infiintarea trupei Evanescence in Little Rock, Arkansas. Iar primul lor album, "Fallen" s-a vandut in peste 17 milioane de exemplare si le-a adus premiul Grammy.













Weekend placut!

6 comentarii:

  1. îmi place mult stilul abordat de aceasta Alternative-Rock-Band. Falen a fost în 2003, nu mai putin decat 73 saptamâni pe locul 2 in topul german!
    piesa care imi place cel mai mult este Bring Me to Life.
    Te pup. Un weekend minunat va dorim :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, un stil mai diferit, desi mie-mi aminteste intr-o oarecare masura de Linkin Park, mai ales acest "Bring Me to Life". Specialistii par mai degraba sa-i incadreze in genul de rock gotic. Te pup si eu, draga mea! Weekend placut si voua!

      Ștergere
  2. Eu nu îi stiu!
    Este prima oara camd îi acult!
    Sa ai un weekend minunat Alina!
    pupici! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Minnie! Si eu ma bucur de fiecare data sa descopar mereu formatii noi sau despre care poate n-am auzit la vremea lor. Te pup si eu cu drag si va doresc un weekend minunat!

      Ștergere
  3. Mie cel mai mult imi place melodia Farther away; cred ca am ascultat saptamani intregi melodia asta in primele luni dupa ce am ajuns in Germania.
    O seara racoroasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Liliana! Ne atasam de anumite melodii atunci cand ne insotesc in perioadele importante ale vietii. O seara frumoasa si tie! La voi cred ca e racoare, la noi e deja mult-mult prea cald.

      Ștergere