joi, 22 octombrie 2009

plec, dar mai raman putin...

...cred ca si-a zis astazi toamna. Dupa o saptamana de ploaie, burnita, frig si ninsoare, semn clar ca ne paraseste si lasa loculiernii, azi ne-a uimit cu vreme frumoasa - soare si cald.
Si ca si cum asta n-ar fi fost de-ajuns ca sa ma surprinda si sa ma faca sa zambesc, mi-a trimis un vizitator neasteptat chiar in masina - o gargarita. Dupa ce a incercat senzatiile tari ale condusului prin Bucuresti, asezata pe mana mea...

...s-a lasat sedusa de soarele care-mi batea in geam. S-a plimbat in pasi marunti in sus si-n jos... Am lasat geamul jos sa-i dau voie sa-si ia zborul, dar s-a mai framantat o vreme, cand in masina, cand afara.

In cele din urma s-a convins ca e vreme de plimbare, si-a intins aripioarele si p-aci ti-i drumul. M-a parasit si ea, la fel cum o sa ne paraseasca in curand si toamna.

Un comentariu:

  1. Trebuia sa iei gargarita acasa, pe post de pet! O fericire, sa lucrezi si "petu'" sa doarma pe birou linga tine, intre o cutie cu CD-uri si punga cu noul aparat foto, tot nedesfacut de vreo luna... Sau mai mult?! :D

    RăspundețiȘtergere