miercuri, 21 octombrie 2009

iDont ?

Well, trebuie sa recunosc, cei de la Motorola sunt curajosi. Acum un an divizia de mobile era in pragul falimentului, iar acum sunt la cateva zile distanta de lansarea primului smartphone care ar putea reprezenta o amenintare pertinenta pentru iPhone. Ma refer la Motorola Droid, care nu degeaba te duce cu gandul la Android, sistemul de operare dezvoltat de Google pentru telefoanele mobile.
Si pentru ca se doreste sa se stie cu cine se intrece acest nou rival al lui Apple, campania de promovare scoate in evidenta tot ceea ce iPhone nu face, cu o formulare de-a dreptul provocatoare - iDon't. Ramane de vazut daca acest afront direct adus celui mai popular smartphone din lume - iPhone - nu-i va face mai mult rau decat bine Droidului, primul rival ce pare ca are sanse reale sa-si masoare fortele in lupta dreapta cu 3GS.
Marea lansare se va intampla pe 30 octombrie (brrrr, atat de aproape de Halloween!) iar primii care se vor bucura de ea vor fi tot americanii. Dupa modelul Apple, Motorola a incheiat un deal de exclusivitate cu un operator de telefonie mobila. Verizon pare sa stea mai bine decat AT&T la capitolul retea si calitate a serviciilor, dar desigur asta nu e suficient.
Mai trebuie ca Droid sa-si convinga utilizatorii ca este cel putin la fel de bun ca iPhone. Si-atunci mai vedem noi cine zice iDon't :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu