joi, 15 iulie 2010

cand vara se incrunta...

...soarele arzator se retrage suparat din scena, lasand cateva lacrimi sa se topeasca pe asfaltul fierbinte. Si cand incepi sa te gandesti ca o sa-i treaca repede supararea, de fapt nici nu stii ce te asteapta.
Cand am plecat de la servici azi, afara era inca zapuseala (in jur de 30 de grade), desi cerul parea ca-si schimba culoarea. Nici n-am urcat bine in masina, ca picaturi mari au inceput sa valseze pe parbriz. Dupa cativa metri insa, Bucurestiul parea ca e o uriasa fantana arteziana. Stergatoarele abia razbeau sa-mi stearga parbrizul, iar temperatura a scazut brusc la 21 de grade. Privirea intunecata a verii nu era un semn bun:









Dar, asa temperamentala cum e, vara si-a sters repede lacrimile si pana am ajuns acasa s-a linistit, tragand zambind de cortina de nori, lasandu-ne sa ne luptam cu lacurile lasate in urma de canalizarea infundata a orasului.
S-ar putea ca acesta sa fie ultimul dus inainte de perioada caniculara care se anunta. Va fi din nou vara asa cum o stim in luna lui Cuptor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu