luni, 20 octombrie 2014

o zi speciala

Vara toropitoare pusese stapanire pe oras si ne-a gonit din Bucuresti. Am cautat alinare si incantare prin alte locuri, mai mult sau mai putin familiare, prin Delta, pe Valea Cernei pe care de multa vreme o consideram un altfel de "acasa". Daca n-am fi cules deja strugurii din vie si n-am fi strans cu nostalgie gogonele si ultimii ardei de pe vrejuri, nici nu mi-as fi dat seama ca a venit toamna! Si totusi, copilul a venit ieri acasa deja pentru vacanta din octombrie, iar astazi este o zi speciala, ziua prietenei noastre dragi, Carmen. De dragul tau, Carmen, ma intorc cu sfiala astazi pe blog ca intr-o altfel de "casa" de care am uitat, dar in care am strans de-a lungul timpului atat de multe amintiri frumoase. Un loc pe care-l abandonasem cumva fara regrete, pentru ca mi se paruse ca-si pierduse sufletul si nu ma mai regaseam in ea si nu mai intram in ea cu aceeasi placere si mi se parea ca-mi rapeste mai mult timp si energie decat eram dispusa sa-i acord. Cu rabdare si vorbe potrivite m-ai facut sa vad cat am de pierdut lasand-o prada uitarii. Asa ca astazi, draga mea prietena, iti dedic prima postare dupa multa vreme si te invit la o pauza de ceai ca sa-ti urez "La multi ani!" si cu speranta ca ne vom bucura din nou impreuna de cele cateva clipe pe care ni le rupem zilnic pentru a fi si in blogosfera alaturi de cei dragi.

                                             sursa foto: www.zoomwalls.com
                                               

6 comentarii:

  1. Emotionante ganduri... multumesc din suflet, asta da surpriza! ♡
    In legatura cu blogul... Este drept ca dupa 4 ani de blog, simti cumva ca ai cam spus ce aveai a spune, mai ales ca de dincolo de monitor nu esti intotdeauna stimulat, nu intotdeauna aude si apreciaza multa lume.... Si eu am vrut sa renunt de cateva ori, ba chia acum o jumatate de an imi luasem hotarata ramas bun de la Blogosfera. Insa, cei cativa prieteni dragi m-au facut sa revin asupra hotararii si sa le dau dreptate pentru ca, legatura care exista prin intermediul blogului e importanta. Avem facebook, avem mail, dar blogul e o treapta intre intimitatea creata de mail si oficialitatea generala data de fb. Chiar daca nu avem timp zilnic sa postam sau sa comentam, atunci cand intram pe blog dam o tura pe la prieteni si simtim starea lor si atunci cand vedem ca posteaza, stim ca le merge bine :-)Atunci cand cineva absenteaza, ne facem griji si atunci cand se retrage, se rupe ceva... Ma bucur mult ca ai hotarat sa revii, tu stii ca eu mi-am deschis blogul dupa ce mi-ai aratat tu cum si ce se poate face in blogosfera ;-) Deci, ma bucur mult sa reiei contactul cu noi, aici.
    Multumesc din suflet inca o data pentru urarile de ziua mea! ♡
    Doresc Mariei o vacanta frumoasa si mult succes la scoala mai departe! M-am bucurat mult sa aflu despre rezultatele ei deosebite.
    Doresc sanatate Motanilor si Fartatilor, trimit pupici si imbratisari!
    PS: ceaiul a fost superdelicios, stiai ca ador gjimbirul :) multumesc muuuuuult! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, Carmen! Ma bucur ca ti-a placut ceaiul si-ti multumesc si eu mult pentru urari! Si nu in ultimul rand, multumesc ca mi-ai fost mereu alaturi, oricat de departe-am fi una de alta! O seara superba va doresc!

      Ștergere
  2. Am citit ce ati scris voi si m-am simtit ca o baba care ascuta pe la colturi,pentru ca mi s-a parut foarte personal totul.Am baut si eu o cescuta cu ceai,dar mai pe margina mesei.Sa fiti sanatoase si sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, bunica Floarea! Ma bucur ca ati ales sa fiti lalaturi de noi la un ceai; va astept oricand, cu drag. Cu cat mai multi, cu-atat mai multa veselie, cum zic englezii. Multa sanatate si toate cele bune va doresc si eu!

      Ștergere
  3. Hop si eu, tot ca o baba curioasa :) Mai rar asa sentimente frumoase, bine ai revenit Alina pe blogosfera, cu asa o postare emotionanta, felicitari Carmen pentru asa o prietenie apropiata, in ciuda distantei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita, Silvia si pentru gandurile frumoase! Fiica ratacita se intoarce pe blog :) si ma bucur sa va regasesc. Toate cele bune iti doresc!

      Ștergere