vineri, 24 mai 2013

suflet rebel - 47

Multa vreme inainte sa le fredonez refrenele aveam senzatia ciudata ca ascult Metallica sau Foo Fighters, desi nu puteau fi acestia. Abia dupa ce am aflat ca trupa in cauza a cantat multe coveruri Led Zeppelin si Metallica mi-am explicat senzatia. In orice caz, vocea lui Chad Kroeger, solistul trupei este facuta pentru rock. Si pana sa va divulg numele formatiei, va voi mai spune ca este cea mai de succes trupa rock din Canada si numele a fost sugerat chiar de unul din membrii trupei care si-a amintit cum dadea restul pe vemea cand lucra la Starbucks: "Here's your nickel back."Dincolo de imensul succes al melodiei "How You Reminde Me", pentru mine raman emblematici cu faimosul "Hero" a carui faima au impartit-o cu Josey Scott. Haideti sa incepem deci weekendul pe ritmurile trupei Nickelback.
















8 comentarii:

  1. Au ei un sound specific, puţin aparte. Cred că tocmai de aceea plac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, Max! In lumea aceasta competitiva a rock-ului au reusit sa vina cu ceva aparte si cu mare priza la public. Weekend placut!

      Ștergere
  2. imi plac mult baladele lui! are o voce tulburatoare!

    PS: E sâmbata seara - Haí Bayeeeeeeern! :)) Salutari lui Cristi! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hallo, Carmen! Ne-am gandit la voi aseara :) Cristi a stat lipit de televizor. Ne-am bucurat mult pentru Bayern. Doua echipe foarte bune!

      Ștergere
  3. Nu ştiam de ei. Bine, nu ştiu eu de mulţi alţii, dar mai aflu şi eu pe aici, pe la cunoscători. Cântă fain, iar muzica lor e frumoasă.
    O duminică frmoasă, dragă Alina! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu prea stiam de ei, dar le fredonam melodiile si intr-un final am aflat cu cine am de-a face :) O duminica frumoasa si voua, Alex!

      Ștergere
  4. Cântă super! De ai de zile îi șptiu și le îngân melodiile ...

    Și o mică nominalizre de la mine: http://sutzu-miri.blogspot.ro/2013/05/versatile-blogger-award.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca-ti plac, Alexandra! Multumesc pentru nominalizare. O zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere