joi, 2 decembrie 2010

tara de gheata

De doua zile, ne-am mutat cu totii in Tara de Gheata! Cand Toamna se cearta cu Iarna se mai intampla si astfel de minuni. Toamna se simtea bine la noi si nu ar fi plecat, insa Iarna s-a suparat ca e decembrie si trebuie sa-si inceapa programul legal de lucru, ca sa nu o uite lumea. Toamna a ignorat-o si ne-a trimis o ploaie de vara in ultimele zile de noiembrie; Iarna s-a infuriat si a suflat cu toata puterea vantul ei rece. Asa ca in primele zile de decembrie suntem putin dezorientati. E iarna sau e toamna? Daca e iarna, de ce ploua in loc sa ninga? Daca e toamna, de ce gheata a acoperit tot orasul?

Gradina de gheata e frumoasa, insa mi-e tare mila de soarta plantelor :(







Sper ca Iarna si Toamna sa ajunga la o intelegere, ca sa avem si noi o vreme normala pentru aceasta perioada a anului.

3 comentarii:

  1. fotografii SF/ Horror! de necrezut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa! Si inchipuie-ti ca si masina era invelita in acelasi strat de gheata; am muncit o gramada sa curat geamurile; usile de pe partea dreapta nicio sansa sa se deschida din cauza ghetii :( Sunteti niste norocosi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca tinutul de gheata sa fi fost de fapt doar un mic hotel de gheata, ceva unde poposesti pentru cateva zile in cautarea unei destinatii stabile - un anotimp cu fulgi mari de zapada.

    RăspundețiȘtergere