miercuri, 20 octombrie 2010

dar de ziua ta

Dac-as fi fost cerul,
Ti-as fi pictat chipul
Cu cele mai senine culori,
Ca sa-ti oglindesc frumusetea.

Dac-as fi fost vantul,
Ti-as fi mangaiat urechile
Cu cele mai tandre soapte,
Ca sa stii ca esti iubita.

Dac-as fi fost ploaia,
Ti-as fi fredonat
Cele mai vesele melodii,
Ca sa-ti vad zambetul.

Dac-as fi fost noaptea,
Ti-as fi adus
Cele mai stralucitoare stele
In dar de ziua ta.

La multi ani, Carmen! Pentru ca nu sunt nici cerul, nici vantul, nici ploia, nici noaptea, iti dedic aceste versuri, care n-ar fi existat daca nu m-as fi gandit atat de mult la tine azi, de ziua ta.

Zambetul este primul pas spre fericire si sper sa te insoteasca azi toata ziua. Ia uita-te ce de zambete ti-am "adunat" si eu :)

3 comentarii:

  1. Prima data nu mi-a venit sa cred! pentru ca imi primisem "cadoul" de la tine, deja ieri seara. Apoi am citi versurile si mi s-au umplut ochii de lacrimi (de bucurie)...acum, ca am vizionat clipul...nu ma mai pot opri din plâns - de fericire! Nu am cuvinte sa-ti multumesc Alina draga! Esti nemaipomenita! Multumesc mult!
    PS: si daca ai sti ca pe cand tu pregateai aceasta postare, eu savuram ceaiul de la tine...si, am luat pliculetul si am mai pus de un ceai! fantastica aroma -iubesc lamaia si ginger! Grozav amestec! am fotografiat toate fazele desfacerii felicitarii, neîncetand sa ma gandesc la tine. Tocmai imi imaginam ce am sa scriu la urmatorul meu articol...
    PS2: anul trecut fetele mele mi-au facut un cadou asemanator- au postat aici pe blog un clip cu acelasi fundal muzical :))
    Fantastica surpriza! TE PUP draga Alina

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu mare placere! Ei, eu speram sa te fac sa zambesti, dar daca lacrimile sunt de bucurie, tot e bine :)
    Ma bucur ca ti-a placut ceaiul; eu am pregatit postarea band prima cafea dupa vreo cinci ani (decofeinizata, totusi). Maria imi tot dadea tarcoale sa vada cum suna poezia :)
    Am rascolit albumele si mi-am adus aminte de atatea... Ai dreptate, este frumoasa si pretioasa prietenia care dureaza peste ani (nu mai spunem cati:)), in ciuda distantelor. Inca un semn faptul ca si fetele au ales aceeasi melodie...
    Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  3. :) http://vis-si-realitate-2.blogspot.com/2010/10/un-five-o-clock-la-ora-13.html

    RăspundețiȘtergere