duminică, 14 februarie 2010

doza mea de blogging

Am vazut leapsa asta si la Misaki, dar am asteptat rabdatoare, stiind ca nu va trece mult pana voi fi provocata de Carmen. Si nu, nu o iau ca pe o obligatie. Intr-un fel sau altul tot as fi preluat-o.

1.Cât din viața personală expui scriind un blog?
Putin cate putin, mici franturi care pentru necunoscuti nu inseamna nimic, dar pentru prieteni este ca o piesa in plus la un puzzle. Fiecare piesa ajuta la completarea imaginii care ma reprezinta. Sper ca tabloul final sa ramana o amintire frumoasa.

2.Cu ce îți dăunează blogul?
Un blog n-ar trebui sa dea reactii adverse sau efecte secundare nedorite, altfel nu as fi ajuns aici. Daca se ajunge la asa ceva, inseamna ca ai avut parte de o supradoza :) Si totusi... exista un totusi... cel mai greu e sa gasesc timpul, micile pauze de ceai, care sa-mi permita sa mai adaug cate o mica piesa la puzzle. De aceea ma simt uneori vinovata ca fur din timpul celor dragi.

3.Cu ce te ajută blogul?
Sa fiu mai aproape de prieteni, sa le ofer si sa primesc de la ei clipe placute, ganduri, idei pe care nu avem timp sa le impartasim in viata reala - lipsa timpului sau distantele mari. Lumea virtuala ne poate aduce astfel mai aproape.

4.Ce reacții permiți?
Orice reactie de bun simt.

3 comentarii:

  1. Da asa este Alina draga! cu toate ca te cunosc decând erai în scutece :))) ma bucur sa descopar noi si noi aspecte în legatura cu felul tau de a fi. Si ma bucur sa va vad si sa aud despre voi, este asa cum ne-am bate joc de timp si spatiu...suntem aproape zilnic împreuna :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ei hai ca m-ai facut sa lacrimez... un pic :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru acest post minunat. Admirând timp şi efort ai pus în blog-ul dvs. şi informaţii detaliate care le oferiţi.

    RăspundețiȘtergere