joi, 25 aprilie 2013

clipa de muzica

Pentru ca Google ne-a amintit ca azi se implinesc 96 de ani de la nasterea Ellei Fitzgerald, va propun sa ne petrecem alaturi de ea pauza de ceai sau de cafea.





7 comentarii:

  1. "First Lady of Song" sau "Queen of Jazz" sau pur si simplu "Lady Ella", a avut o voce grozava, dar.... unora nu le place jaaz-ul! :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un reper al genului; prea mare pentru a putea fi ignorata. Jazzul poate fi ca orice alt gen muzical si mai accesibil si mai... creativ. Nici eu nu ma dau in vant prea mult dupa cel creativ, insa jazzul clasic e usor de placut chiar si celor care il reneaga.

      Ștergere
  2. O adevarata Doamna a muzicii! O voce unica.

    Sa ai o zi faina! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Carmen! Sunt de aproape doua saptamani la Cornetu si de zece zile singura, ca ai mei sunt la statiune. Am muncit pe rupte, dar m-am si relaxat serile cu o carte sau un film. Acum n-am internet; noroc cu mobilul ca ma pot conecta sa vad ce mai e prin lume :) Va pup si eu si sa aveti o seara frumoasa!

      Ștergere
  3. Cunosteam melodiile de la radio romania Actualitati ca uneori al las peste noapte pornit, dar nu stiam cum s numeste interpreta, ca ei noaptea pun uneori muzica pana dimineata dar nu mai prezinta interpretii nimeni ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt si alte cantarete faimoase care au inclus aceste melodii in repertoriul lor: Billie Holiday, Nina Simone, Sarah Vaughan, Julie London... Insa vocea Ellei e unica.
      Da' ce program de noapte bun au cei de la RRA!

      Ștergere
  4. O mare artistă! O voce unică!

    Frumoasă aniversare!

    RăspundețiȘtergere