miercuri, 25 februarie 2015

Wordless Wednesday - Dragobete










17 comentarii:

  1. Frumosi ghiocei! Catelul e impresionat de miros sau asculta zumzetul albinei ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i, bunica! Ne-au cucerit pe toti cu cat au rezistat prin doua valuri de zapada. Catelul se cearta cu albinele; nu sunt tocmai prietenele lui :)

      Ștergere
  2. Primăvara e cea mai fotogenică! :) Iar cuțu îi dă culoare! :)
    Te pup, Alina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, Maria! Primavara e intotdeauna fotogenica :) Cutu inca e nedumerit de noua invazie de flori si vietati care zburda/zboara in jur. Pana deunazi era singurul stapan al curtii :) Not anymore!

      Ștergere
  3. Și la cățel îi place mirosul ghioceilor :D .Multă sănătate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zolty, catelul n-a reusit inca sa inteleaga legatura speciala dintre albine si flori :) Numai bine iti doresc si multa sanatate!

      Ștergere
  4. Si catelul se bucura de ghiocei! :) Frumoase fotografii!
    Happy WW !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Avand in vedere ca pozele sunt facute cu ce-am avut la-ndemana, adica telefonul, sunt destul de reusite. Catelul era dupa albine; ghioceii nu l-au impresionat prea tare :) Happy WW!

      Ștergere
  5. Bună seara !
    La această MFC Carmen ne-a dat întâlnire pe o pârtie de schi. E tare bine şi plăcut acolo, mai ales că la mine a plecat iarna.
    Să ai o noapte liniştită şi faină.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Liviu! Eu m-am cam bucurat de semnele acestea de primavara, trebuie sa recunosc. O noapte linistita!

      Ștergere
  6. Ghioceii sunt primii care ne anunta ca vine primavera, weekendul asta a fost cu soare, apoi ploua de atunci, vremea se schimba si abia astept sa se stabilizeze. Abia atunci ma bucur de primavara.
    Seara frumoasa, happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, ghioceii acestia sunt la a doua tentativa de a anunta primavara. Sper ca de data aceasta sa le reuseasca :) O seara frumoasa si numai bine iti doresc!

      Ștergere
  7. Cody trebuie sa învete ca albinutele sunt prietenoase doar daca sunt lasate sa zumzaie între florile din gradina lui :))
    Ghioceii vostri sunt mai voinici ca ai nostri... la noi înca mai sunt pete de zapada :)
    pupici Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce stii tu Carmen, tot ce misca fara aprobarea lui este suspectul nr 1 :) Daaa, sunt veterani prin curte si sunt mereu harnici; infloresc curajosi fara sa tina seama ca primavara inca nu-i aici. Au rezistat infloriti la doua zapezi in iarna aceasta. Te pup cu drag si mult dor!

      Ștergere
  8. Dragii nostri, am primit felicitarea si surpriza pe care ne-ati facut-o a fost mare! multumim si va transmitem înzecit aceleasi gânduri bune! O primavara înmiresmata, plina de bucurii si sperante într-un viitor mai bun si mai frumos! pupici si îmbratisari ♥

    RăspundețiȘtergere