luni, 26 decembrie 2011

un inger... printre galaxii

Telescopul spatial Hubble ne-a surprins luna aceasta trimitandu-ne o imagine in ton cu sarbatorile - o galaxie ce seama cu un inger de zapada:


Un miracol la 2.000 de ani lumina distata de noi!

11 comentarii:

  1. Asta e o postare de persoana extrem de modesta... In loc sa sari si tu cu poze cu cadourile primite ...pui galaxi si ingerasi... Si asteptam cu sufletul la gura sa vad... minunatiile... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. "Ochelarii" speciali ai telescopului ne-au mai dat imagini surprinzător de frumoase, dar şi aceasta este, parcă, dintr-o altă lume!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ninule draga, e si acesta un cadou :) E drept ca mai putin obisnuit ;) Si vine direct din ceruri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa e, Max! Suntem un fir de nisip in acest univers nesfarsit si este atat de multa frumusete! Mai multa decat putem noi "ajunge" chiar si cu Hubble.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sarbatori fericte Alina, pline de dulceata clipelor alaturi de cei dragi, de vraja si misterul povestirilor de iarna!

    La Multi Ani!


    Irina

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult, Irina M.! Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesant! Chiar seamana cu in inger! Seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani Fartatilor! speram ca ati petrecut minunat; eu pentru ca am fost cuminte, Mos Craciun mi-a indeplinit dorinta si mi-a adus zapada in Sibiu :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani, Carmen draga! Am petrecut bine chiar si fara zapada :) Ne bucuram ca voi ati avut parte! Va pupam cu drag!

    RăspundețiȘtergere