joi, 26 noiembrie 2015

numaratoarea a ajuns la 46

Nu prea cred in cifre, de cele mai multe ori le uit, le ignor sau le calculez gresit, asa ca voi trece cu bine si peste acest prag :)
Dumnezeu m-a binecuvantat cu prieteni buni, care mi-au facut de fiecare data aniversarile frumoase si m-au facut sa ma simt speciala. Le multumesc si ii asigur de iubirea mea! Le multumesc si celor care si-au luat o pauza de ceai pe-aici astazi si sper sa se fi bucurat de ea!








12 comentarii:

  1. LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si fericita draga Alinus, înconjurata mereu de familion si prieteni sinceri! Sa-ti vezi toate visele împlinite si sa te bucuri din plin de fiecare realizare!
    Ce frumoasa esti, la ceas aniversar si îmbracata cu ia cusuta de mainile tale pricepute si talentate! Imi place mult modelul, acopera frumos pânza alba de casa. Felicitari pentru realizare :)
    Pupici si îmbratisari din partea întregului familion ♥ Lasa-te astazi rasfatata de dimineata pâna la miezul noptii, serbati frumos si daca închinati un pahar cu vin, gânditi-va ca suntem si noi acolo, cântând în cor LA MULTI ANI!
    PS: sper ca felicitarea "încarcata" cu arome de plante sa fi ajuns la timp sa poti savura o pauza de ceai :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet, Carmen draga, pentru urari si pentru gandurile frumoase! Ei, am reusit un selfie care sa-mi placa cu spătoiul de Arad, fiindca sunt singura la Cornetu saptamanile astea; ai mei sunt la statiune. Asa ca voi sarbatori singurica, dar in gand cu toti cei dragi. Multumesc pentru felicitare; probabil ca ma asteapta in cutie la Bucuresti; abia astept s-o vad. Va pup pe toti cu drag si va multumesc inca o data!

      Ștergere
  2. La multi ani cu bucurii si sanatate, draga Alina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alina, iti doresc multi ani frumosi, cu bucurii, sanatate si belsug alaturi de cei dragi! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă alătur urărilor de La mulți ani,sănătate și fericire !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Corul de uratori suna tare bine! Toate cele bune iti doresc!

      Ștergere
  5. Si eu iti urez cu drag, LA MULTI ANI!
    Sa fii sanatoasa si sa realizezi tot ce iti doresti, alaturi de cei dragi tie!
    Ia este superba. Chiar a meritat efortul!
    Si... Noroc ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet pentru urari si pentru areciere! Chiar vorbeam cu fetele de la Sezatoare ca e nevoie de mult suflet ca sa iasa o asa frumos o ie. Atunci investesti orice efort si nu se poate sa nu iasa bine. Sunt fete care acum pun prima oara mana pe ac si dac-ai vedea ce iese din mana lor... Isi pun sufletul pe panza! Numai bine iti doresc!

      Ștergere
  6. Mai cu întârziere, vin şi eu cu o urare călduroasă! La mulţi ani cu sănătate şi numai bucurii, dragă Alina! Multă, multă fericire, alături de cei dragi!
    Frumoase melodii şi frumoasă poză cu ie, lângă sobă.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult, Alex! Toate cele bune si tie si frumoasei tale familii!

      Ștergere