miercuri, 29 aprilie 2015

Wordless Wednesday - picnic sub norul radioactiv, 1 Mai 1986

imagine din arhiva personala - la 1 mai norul a intrat si in Romania

10 comentarii:

  1. Te-am identificat ♥... o amintire de pomina! Si eu am fost în acea zi nefasta la strand, eram în Timisoara în cantonament cu echipa de volei, locuiam la hotel si nu ascultam stirile, nu citeam ziarele, habar nu am avut de ce o zi mai târziu cand am vrut sa repetam faza cu strandul, eram singurele pe strada si strandul era închis.
    Oh da, si dupa ce am aflat, am mancat telemea si lapte si legume cumparate pe piata de la tarani - toata luna si tot anul... Tja, cum altfel?!
    O mirare ca pâna acum nu este nimic! Doamne fereste-ne de urmari!
    sunt deja 29 de ani! wow cum trece timpul!
    Pupici ☺ Happy WW!
    PS: esti cumva în vacanta la Arad? asa arata linkul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da... eram si greu de gasit cu coafura mea afro :))) Noi am aflat abia seara de la radio si am stat inchisi in casa pana m-am dus luni la liceu; atunci am primit doza de iod. Laptele de branza erau un lux de care nu prea aveam parte...
      Mi-ar placea sa fiu in vacanta la Arad, dar nicio sansa prea curand. Suntem cu baile in reparatii diverse, ca au ales conductele sa picure si sa se-nfunde fix de sarbatori cand am avut casa plina. Si cum sunt mesterii pe la noi, inca n-au reusit sa termine de peticit dupa reparatii (faianta etc.) Pupici si de la mine! Love you!

      Ștergere
    2. oooh, meseriasi faiantari si instalatori - nu suna deloc a vacanta! :) Va doresc spor la treaba si sa scapati cat mai repede de santier. Pupici si îmbratisari ♥

      Ștergere
    3. oooof, nici pe bani mai multi nu mai vin sa lucreze. cred c-o sa-mi peticesc singura faianta sparta :( Mi-e dor de voi! Poate mai veniti in tara candva?

      Ștergere
    4. ne dorim tare mult, dar zau ca nu stiu când si cum. Hai tu si Cristi, noi suntem acasa toata luna mai. Hai sa-i serbam pe taurasi ☺ Noi o tinem dintr-o sarbatoare într-alta! Pe 4 Raluca, pe 6 Helmut, pe 10 Ziua Mamei - si Serbarea japoneza in Gradina Botanica, pe 14 Ziua Tatalui, pe 16 partygrill in curte la noi cu 22 de invitati, pe 24-25 Rusaliile... Avem in plan sa dam o fuga pe Insula Mainau sa vedem rododendronii si azaleele înflorite si multe alte planuri... of, de ce nu are ziua mai mult de 24 de ore?! :))

      Ștergere
    5. Of, pentru noi e si mai greu... Suntem blocati pana-n iunie. Ar fi fost fain sa ne sarbatorim taurasii impreuna :) Dar vom fi cu gandul la voi si vom inchina in cinstea sarbatoritilor. Va pupam cu drag!

      Ștergere
  2. Nu mai imi amentintesc ce am facut,tot la vre-o iarba verde am fost,dar nu eram prea constienti de urmari.Tu esti in stanga fotografiei? O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua! Da, m-ati gasit repede :) in stanga eram; ma jucam cu un radio-casetofon ;) Toate cele bune va doresc!

      Ștergere
  3. Am revenit împreuna cu corul de familie:
    Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani!
    Cine sa traiasca, Cristi sa traiasca!
    LA MULTI ANI! :-*
    pupici si imbratisari de la noi pentru voi ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult, dragii nostri! Am transmis urarile voastre; Cristi a fost impersionat. Va pupam si noi cu mult drag si dor!

      Ștergere