miercuri, 4 februarie 2015

Wordless Wednesday - mandrie cu ie :)



16 comentarii:

  1. Tiiiiiii, ce harnica ai fost! cât de frumoasa este ia ta, ai cu ce sa te mândresti! felicitari ♥
    Happy WW! ☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Carmen draga! Nu e ia mea, este doar cusuta de mine pentru o prietena draga din Timisoara. Chiar azi am terminat-o si am vrut s-o imbrac si eu. Este o ie banateana dupa un model cules prin anii '40. Am cautat sa o realizez dupa toate cutumele stravechi si se pare ca mi-a iesit. Am muncit cu mare drag la ea si-am prins curaj sa-mi fac si eu una daca tot am timp :)

      Ștergere
  2. Pai cum sa nu fii mandra cu o asa frumusete !
    Happy WW !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Sunt tare mandra ca am facut-o, ca e prima oara cand fac asa ceva si multe n-au iesit cum ar fi trebuit, dar rezultatul final intrece asteptarile. Happy WW!

      Ștergere
  3. Pai cred si eu ca este mandrie, la asa o frumusete atat de autentica, atat de in spiritul adevarat traditional, cum ar putea sa fie altfel. Mandrie, da, pe tot meritul si respectul. Felicitarile mele, Alina pentru o asemnea frumusete!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Mihaela! Este un dar pentru prietena mea care este banateanca. Azi am terminat-o si m-am tot falit cu ea :) Abia astept sa cos una si pentru mine.

      Ștergere
  4. O seară bună îţi doresc.
    Astăzi am prezentat la MFC o clecţie de goblenuri cusute de mama
    Să ai o seară liniştită şi o nopte odihnitoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoasă ie! De câte ori admir o astfel de piesă specifică portului popular, mă minunez de frumuseţea şi de bunul gust cu care oamenii de odinioară îşi realizau veşmintele.
    Felicitări pentru această realizare. Sunt sigur că vor urma şi altele.
    Numai bine, Alina! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Alex! Asa este; pe vremuri nicio ie nu semana cu cealalta, caci fiecare spunea povestea celei care a cusut-o. Atat cat voi putea, vor mai urma :) Toate cele bune si voua!

      Ștergere
  6. Poate nu mor, pana n-o sa am o ie a mea! Imi plac enorm si nu am avut dacat imitatii.Am inteles din comentarii ca e opera ta? Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, bunica! Da, este prima ie pe care o cos si sunt tare mandra de realizarea mea. Am avut ambitia sa cos ceva cu adevarat traditional, ca iile de artizanat sunt doar o reinterpretare. Am invatat o multime de lucruri interesante despre traditiile romanesti documentandu-ma si lucrand la aceasta ie. Poate va luati curaj si faceti una mica, simpla, pentru frumoasa nepotica.

      Ștergere
  7. este extraordinara!
    Ti-am admirat ia si pe semne-cusute, ciupagul m-a cucerit realmente!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Tocmai cu ciupagul era sa fac o criza de nervi si tocmai la sfarsit! :)

      Ștergere