miercuri, 17 decembrie 2014

Wordless Wednesday - where are you Christmas?





11 comentarii:

  1. ce frumoooos ca aveti zapada! la noi zici ca vine primavara, nu Craciunul! avem 10-12 grade plus si meteorologii nu prevad vreo schimbare pentru urmatoarea saptamâna... Of, anul acesta nu va fi Craciun alb!
    Pupam Fârtatii si Motanii si multumim pentru felicitare :) a sosiiiit! ♥
    Happy WW! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, Carmen draga, zapada s-a cam dus... Am folosit poze mai vechi, de la inceputul lunii :) Eu sunt cu spatele blocat de cateva zile, ies mai greu din casa zilele acestea, dar am timp de micile mele proiecte de Craciun. Ma bucur ca a ajuns felicitarea; chiar m-am gandit cand am ales-o, sa fie cea cu fulgii de zapada, ca atunci cand am facut-o noi aveam zapada la greu si ma simteam foarte darnica :) Va pupam si noi cu mult drag!

      Ștergere
  2. Foarte frumoase imaginile! Eu am fost la targ doar pe timp de zi dar se vede treaba ca e musai sa ajung si pe inserat ca tare bine arata luminitele!
    Numai bine, Alina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Am fost si eu ziua, dar parca tot mai frumos e seara, cu luminite si lume multa in jur. Toate cele bune iti doresc si eu!

      Ștergere
  3. Orasele sunt incantatoare cand se insereaza.Acum a trebuit sa vad Sibiul,dar poate ajung si la Bucuresti.Vad ca se merita. Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cu Sibiul nu cred ca ne putem compara :) Am vazut la televizor ce frumos au decorat orasul de Craciun. La noi, umina amurgului estompeaza ridurile orasului si lasa sa razbata numai stralucirea si veselia sarbatorilor. Toate cele bune!

      Ștergere
  4. Bună dimineaţa !
    Preocupat de serbările celor mici şi chinuit de o durere de spate, am uitat că este miercuri.

    Aici găseşti aspecte din preocuparea mea în Miercurea tăcută.http://abbilbal.blogspot.ro/2014/12/gata.html
    Să ai parte de o zi faină şi liniştită !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liviu, te-nteleg. Si eu ma lupt cu durerea de spate si era ca miercurea sa treaca tiptil pe langa mine fara sa-mi dau seama. Multa sanatate s-aveti!

      Ștergere
  5. Imi place bradutul din fereastra ! Recunosc si targul si Cismigiul. Sper ca ti-a placut atmosfera de acolo- atat de multa lume si parca mai zambitoare !
    O zi buna !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Da, sunt singura din cvartal cu fereastra luminata de sarbatoare si-ntr-o parte si-n alta a blocului. Mi-ar placea sa vad si in ferestrele vecinilor mei luminite la fel de vesele. O zi frumoasa iti doresc!

      Ștergere