miercuri, 15 mai 2013

Wordless Wednesday - tea time stories

     











sursa foto

Carmen ne invita la "Miercurea fara cuvinte".

10 comentarii:

  1. o pauza aromata, inflorata si parfumata bag seama :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aroma ceaiului mi-a placut mereu! Mai greu este cu bautul! :))
    Seara faina Alina draga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minnie draga, daca vei gasi ceaiul perfect, il vei bea cu placere! Totul e sa nu renunti sa-l cauti :) Si daca nici asa nu reusesti, ramane sa ne bucuram impreuna de atmosfera :) Te imbratisez cu drag!

      Ștergere
  3. ce ma bucur ca ti-ai facut timp si ca bem un ceai impreuna! :) Mie cel mai mult imi place atmosfera din-naintea prepararii ceaiului :) Dar si clipa de liniste sorbind licoarea parfumata.
    Eu insa asociez bautul ceaiului cu serile de iarna...
    Oricum, cu tine, beau cu placere oricand o ceasca de ceai. Multumesc! pupici
    Happy WW! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma bucur ca ai oprit pe la mine in pauza de ceai! Daca tu te bucuri de preparare, eu pretuiesc cel mai mult savurarea licorii aromate. Mmmmm! Azi de exemplu n-am putut incepe ziua fara o cana de ceai negru cu lapte! Poate pentru ca am inceput-o destul de tarziu :) Te astept oricand si te port cu mine-n gand, la fiecare ceasca! Te pup!

      Ștergere
  4. Frumoasă pictura, frumoasă atmosfera de pauză de ceai! Îmi place mult să savutez o cană de ceai negru, cu aroma inconfundabilă. Cu lapte...n-am încercat, dar vreau să văd cum este, căci m-ai făcut curios.
    O noapte frumoasă, Alina! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Alex! Ma bucur ca ti-a placut atmosfera!Eu beau mai mult ceai verde, dar pentru ca nu mai beau cafea de ani de zile (doar decaf din cand in cand), cand ma trezesc ametita, imi place ceaiul negru. La englezi am invatat sa-l beau cu lapte si e foarte bun; cam cum ai pune lapte si in cafea, cred. Sper sa-tiplaca :) O zi frumoasa iti doresc!

      Ștergere
  5. Frumoasa imaginea ta !
    Acuma,ca e ceai ,ca e cafea,tot invitatie la relaxare se numeste.
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag! Multumesc mult si eu! Asa e, fie ca bem ceai sau cafea, important e sa ne simtim bine impreuna in acest moment de relaxare! O zi frumoasa iti doresc!

      Ștergere