vineri, 31 mai 2013

suflet rebel - 48

Episodul de azi al telenovelei rock ne poarta in timp intr-o epoca cunoscuta sub numele "flower power". In Anglia sfarsitului anilor '60, un muzician talentat formeaza o trupa care incepe sa aiba succes la inceputul anilor '70 cand au inceput sa foloseasca chitara electrica si stilul lor a definit un nou gen in rock - glam rock. Au trecut prin ce trecea orice trupa la acea vreme - drugs, sex and rock'n roll. Povestea si succesul lor par sa fi ramas in acea epoca, caci trupa s-a destramat in 1977, dupa moartea talentatului muzician. La cativa ani  distanta si ceilalti membri ai trupei vor deceda la randul lor, asa incat nu a mai fost nicio sansa sa revina pe scena. Noroc ca cei din generatia noastra inca-si mai amintesc de ei, de Marc Bolan si ai sai "T.rex". Mi-as dori ca cei mai tineri sa le descopere muzica cu aceeasi placere cu care o fredonam unii dintre noi in copilarie.













Weeked placut!

4 comentarii:

  1. Ce muzică! Ce vremuri!... :)
    Nu se putea ceva mai potrivit pentru o seară de vineri.
    Îţi doresc un weekend cât mai plăcut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, Max! Ce muzica se facea in acele vremuri! Weekend placut si tie!

      Ștergere
  2. :) asta e pulsul vietii! faina alegere pentru saptamâna aceasta!
    Muzica aceasta este înca ascultata de generatia tânara - pentru ca muzica adevarata ramâne vesnic moderna!
    PS: ai auzit ca mai nou in Colorado se poate cumpara din farmacie Marihuana ?! :) cica prescrisa de medicul de familie :)) pentru ca este leac bun împotriva migrenelor, insomniilor, practic amelioreaza durerile de orice fel :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Carmen draga!
      Marihuana legalizata? ;/ Pai daca se intampla in SUA inseamna ca trecut de FDA si poate fi considerat terapeutic consumul :( Dar sunt destule medicamente vandute legal in farmacii care sunt folosite de tineri pe post de droguri! :((

      Ștergere