vineri, 26 aprilie 2013

suflet rebel - 45

Despre "The Killers" am vrut sa scriu de cateva ori, insa parea ca nu le venise vremea. De ceva timp insa ii tot ascult in reclama celor de la Orange si mi-am zis ca e un motiv bun sa-i aduc in acest episod al telenovelei rock. Trebuie sa recunosc ca le fredonam hiturile inainte sa aflu cine le canta si pe vremea aceea (2005-2006) inca nu auzisem de Shazam :) Pe vremea aceea eram o mamica stresata care muncea de dimineata pana seara si incerca sa se relaxeze la volan, in drum spre casa, ascultand muzica rebela.

Brandon Flowers, vocea trupei recunoaste ca au fost influentati de britanicii de la Oasis, insa au reusit sa-si creeze un sound propriu ce a evoluat de la un album la altul.











Si trebuie sa spun ca-mi place tare mult cover-ul lor pentru "Romeo and Juliet" al lui Dire Straits



Desi in 2010 au luat o pauza, au revenit in forta anul trecut cu un nou album - "Battle Born" foarte bine primit de fani.




4 comentarii:

  1. ce bucurie imi trezeste rubrica ta, Alina draga! Frumoasa alegerea ta de astazi! The Killers are foarte multi fani! relevante piesele propuse, multumesc pentru plimbarea muzicala!
    un weekend fain. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmen, ma bucur ca-ti place rubrica mea de vineri! O fac cu mare placere si sunt incantata sa vad ca e urmarita, chiar daca nu e foarte comentata :) Weekend frumos si voua! Pupici!

      Ștergere
  2. Un brat plin cu flori, raze de soare, culori si parfum de primavara! La multi ani mamei si fratelui tau! pupici

    RăspundețiȘtergere