vineri, 31 august 2012

suflet rebel - 37

Pentru ceaiul de la ora 5 va invit la un nou episod al telenovelei rock.

Am plecat astazi la drum pe ritmurile uneia dintre cele mai iubite trupe britanice din ultima decada - Coldplay.  Le voi ierta iesirea "din mana" a ultimilor ani si-mi voi aminti de perioada lor de inceput, cand porniti in cautarea unei amprente proprii in muzica rock, au deviat de la rockul alternativ pe un drum pe care Chris Martin l-a botezat "limestone rock". Las deoparte megahiturile "Clocks" (soneria de pe telefonul meu :)), "Viva la Vida", "Speed of Sound", "Life in Technicolor" si voi aduce in prim plan melodii mai mult sau mai putin cunoscute, dar de o frumusete indiscutabila. Ce nu voi omite insa este implicarea trupei intr-o multime de proiecte caritabile, alaturi de Oxfam si Amnesty International, pentru ca merita mentionate.





















Weekend placut!

2 comentarii:

  1. superba aducere aminte! Coldplay are si în sufletul meu un loc aparte... Din pacate, videoclipuril pe care le-ai recomandat tu aici "nu sunt disponibile pentru tara mea" (doar ultimul l-am putut viziona), dar spre fericire, cunosc piesele si ... sunt într-adevart TARI!
    Drum bun si muuuuuult succes + cat mai putine lacrimi! pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Eh, ce sa facem! Imi pare rau ca nu le poti asculta, dar macar ti-am starnit pofta de a le reasculta :) Lacrimile deocamdata nu sunt sau sunt bine ascunse dupa zambete fericite ca o mare dorinta s-a implinit! Va sarutam pe toti cu drag!

    RăspundețiȘtergere