sâmbătă, 10 martie 2012

I'm still standing!

Inca sunt aici! De la ultima postare sunt intr-o abstinenta de internet impusa de furnizorul nostru care se pare ca nu reuseste sa restabileasca serviciul in urma unui furt masiv de cablu. Asta e, suntem in Romania, furtul e ceva la ordinea zilei. Intr-o alta tara, astfel de scuze din partea furnizorului de telefonie fixa si internet ar parea nu doar hilare, ci pur si simplu incredibile...

Asa ca profit de faptul ca suntem la tara, la bunici si aici internetul inca functioneaza :)

Le multumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje "in lipsa" si celor care mi-au scris cu urari de 8 Martie. Le urez "La multi ani!" tuturor prietenelor mele din blogosfera, dar si domnilor de ziua lor, pe care noi o serbam la 9 Martie, odata cu Sfintii Mucenici.

Va ofer un ceai

si un buchet de ghiocei proaspat rasariti in gradina:


Imi pare rau ca n-am putut fi alaturi de voi in aceste zile frumoase de inceput de martie, dar sper sa recuperez de indata ce se va repara "autostrada informationala" :) Pana atunci voi rezista crizelor de sevraj pricinuite de abstinenta la internet, fredonand alaturi de Sir Elton John - "I'm Still Standing" :)


Va urez tuturor o primavara minunata, cu mult soare si clipe fericite alaturi de cei dragi!

7 comentarii:

  1. Eu sunt deja obişnuit cu aşa ceva... :))
    O duminică frumoasă îţi doresc, Alina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut, Max! Suntem colegi de suferinta se pare :( O saptamana frumoasa iti doresc, cu mult internet :)

      Ștergere
  2. O primavara frumoasa si tie, Alina !

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult, Carmen! Azi am mai dat zapada cu lopata, ca in spatele casei a ramas troienita pana la acoperis. Abia acum am ragaz sa verific mesajele, inainte sa impachetam si sa plecam spre casa... Te vizitez cand reusesc sa ma mai conectez la net; sper de acasa.

    RăspundețiȘtergere