sâmbătă, 24 martie 2012

fratele cel mare

Nu, nu este vorba despre fratele meu, desi chiar este fratele cel mare. Este de fapt noul statut al lui Pispirica :)
Coco si Cocheta si-au facut declaratii peste declaratii de amor de Sf. Valentin, iar acum vedem si... rezultatul - trei oua clocite si un pui iesit din ou saptamana aceasta:


Asa ca de-acum, Pispirica e oficial fratele cel mare. De fapt inca nu stim daca e frate sau sora, dar... asta e. Cum puiutul inca n-are nume, iar eu sunt in pana de inspiratie, ii spun Pispirica 2 :) spre oroarea Mariei :))

Pispirica e mare acrobat pe jucariile din colivie, se alinta pe langa Coco si Cocheta mai mult decat e cazul, doar ca sa se-asigure ca el nu va fi uitat de-acum si canta intr-una; parca-si indeamna fratiorul sa creasca si sa iasa la joaca.

Ia priviti cat e de mandru:

La fel ca si parintii lui de altfel :)


4 comentarii:

  1. Ce simpatici sunt !! Am avut şi eu iar puii lor erau caraghioşi rău , dar simpatici . Un sfat : ai grijă când vor creşte şi îi vei lăsa liberi pentru că sunt de o rapiditate ieşită din comun !

    Să-ti fie de bine ! La mai multi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Sorin! Ce-i drept, ne-au cam luat prin surprindere, dar asta e, e la noi in ograda cum se zice :))) Sunt foarte nostimi. Coco si Cocheta au evadat de nenumarate ori din colivie si cum nu prea i-am dresat sa stea liberi, iti dai seama ce alergatura dupa ei prin casa... Pispirica a inceput deja sa cerceteze toate balamalele si orice mica crapatura, ca deh, lumea e mare si trebuie explorata :))

      Ștergere
  2. Poti sa-i spui Rica...de la Pispirica :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Mai avem acasa un Rila de la Iepurila, asa ca o s-o las pe Maria sa le aleaga numele :)))

      Ștergere