vineri, 2 decembrie 2011

suflet rebel - 25

Episodul de azi al telenovelei mele rock a avut ceva de asteptat, dar iata ca a venit vremea sa calatorim azi pana-n Australia, cu mai bine de doua zeci de ani in urma, ca sa ne amintim de un grup rock cu un stil aparte in care regasim influente punk, new wave, rock alternativ, hard rock. Melanjul a fost de-a dreptul seducator si de loc in exces, asa cum sugereaza numele trupei din Sidney - INXS. Trupa a cucerit o multime de fani in anii '90.









Apoi in 1997, solistul atat de simpatic al trupei, Michael Hutchins, a cedat in fata depresiei si a excesului de droguri si alcool si s-a sinucis. Cu trei ani inainte, Kurt Cobain de la Nirvana recursese la acelasi gest; o decada neagra pentru rock, anii '90. Cu toate acestea, trupa a cautat solutii sa ramana activa in lumea rockului atata vreme cat mai are ceva de spus si de cantat.



Weekend placut!

2 comentarii:

  1. Ai dreptate cu melanjul. Au câteva piese care-mi plac şi mie, cu toate că preferinţele mele se îndraptă spre heavy, metal şi prog.
    Cred că ai făcut o alegere bună.

    RăspundețiȘtergere
  2. O alegere foarte buna. Ce sa ii faci, lumea rock este putin diferita, traieste la extreme, e o lume in care multi decurg la sacrificiul suprem....

    RăspundețiȘtergere