marți, 1 noiembrie 2011

intre suras si calendar...

Si a inceput noiembrie, anul acesta cu una dintre zilele cu multi de 1: 01.11.11. Asa ca de dimineata nu eram hotarata daca sa ma pregatesc pentru orice :) sau sa-mi pastrez zambetul ironic :]

Ceva semne as fi putut observa de ieri dimineata, cand o imagine apocaliptica te lovea la prima ora pe strazile capitalei; trafic blocat in orice directie, de parca dupa trecerea la ora de iarna toti bucurestenii s-ar fi hotarat sa plece la serviciu in acelasi moment. Asa ca am hotarat sa incep ziua de azi cu un optimism moderat, caci ce poate fi mai fatal decat o aliniere a cifrelor in calendar? :)) Ar fi trebuit sa-mi dau seama ca nu e nevoie un astfel de detaliu ca lucruri rele sa se intample intr-o zi de 1 noiembrie. Si totusi intr-o zi de 1 noiembrie in 1337, galceava dintre regii Angliei si Frantei avea sa duca la un razboi care va dura 100 de ani, iar la 1 noiembrie 1478, Papa acorda bula Exigit Sincerae Devotionis prin care este creata Inchizitia spaniola.

Si totusi ziua s-a scurs lin, ca orice zi de toamna. Ba chiar am avut parte de mici surprize placute, ca pachetelul cu babic si covrigi de Buzau :)) si vestea ca buna mea prietena din copilarie ma va vizita la sfarsitul saptamanii. Suficient cat sa suport mai usor lipsa caldurii din calorifere si a apei calde la robinet, care fie vorba intre noi, n-o pot pune pe seama alinierii cifrelor in calendar.

Mai avem de trecut un hop pe 11.11.11 si pe urma respiram fara griji pana la 12.12.12 :)))

Pentru cei care au avut rabdare sa citeasca aceste randuri fara pretentia de a le gasi logica (nu pot da vina decat pe ziua de 1.11.11), o mica recompensa muzicala:

2 comentarii:

  1. :))Doris Day face bine în orice situatie. Superba alegerea ta muzicala, pentru acest 1.11.11
    O toamna cât mai placuta va dorim, de aici din Bavaria. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Parca ar fi o logica in 11.11.11 sau 13 sau 666...dar tinem cont de ele totusi.

    RăspundețiȘtergere