vineri, 9 septembrie 2011

suflet rebel - 21

Nu s-a plans nimeni ca telenovela mea rock si-a intrerupt difuzarea, asa ca rasuflu usurata si sunt gata sa va ofer un nou episod. Si pentru asta ma voi intoarce in Romania de la sfarsitul anilor '70, cand fratele meu inca imi influenta preferintele muzicale. Albumele mele preferate - "Trenul cursa de persoane Apahida - Cluj-Napoca" de pe care piesa "Moara" a reusit sa urce pe locul 3 in topul BBC si "Cantece transilvane" de pe care piesa "Bal la Apahida" a reusit sa intre in Japonia intr-un top "traditional". Cred ca v-ati dat deja seama ca vorbesc despre "Semnal M" si despre asimilarea elementelor etno in muzica rock.











Chiar daca trupa a cunoscut multe schimbari de componenta, "Semnal M" este mai mult de atat, este spiritul tanar ar generatiei noastre, muzica lor intrand in randul referintelor rock romanesti.

Weekend placut!

4 comentarii:

  1. I-aş include în rândul clasicilor români ai genului. Iar dacă există un Dumnezeu al rockerilor, m-aş ruga pentru sufletul lui Iuliu Merca.
    "O roată de foc" este piesa pe care o ascult întotdeauna cu multă plăcere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Max! Clasici romani ai genului, asa este. Iuliu Merca este o amprenta nemuritoare pentru Semnal M. Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah! Bal la Apahida ! Super ! :D

    Ai un ping la mine, doar da un click pe numele meu !

    RăspundețiȘtergere
  4. Super muzica, imi placea mult si Rosu si Negru...

    RăspundețiȘtergere