luni, 29 august 2011

din nou acasa

Suntem in sfarsit din nou acasa! Dupa cateva zile petrecute pe malul Dunarii la Galati, ne-am imbarcat pentru calatoria la Herculane, tot pe langa Dunare :) unde ne-am reincarcat bateriile cu rezerve de aer curat, puternic ionizat si bai sulfuroase care ne vor ajuta sa trecem peste iarna geroasa. Daca in vacanta din Elvetia am scapat de canicula, iar la Galati vremea ploioasa ne-a urmarit cu incrancenare, in Banatul Severinului am indurat calduri de 38 de grade. E ciudat sa fii inconjurat de munti si sa ai parte de calduri ca in desert...

Dupa atatea plimbari este bine sa fii din nou acasa, printre cei dragi. Asa ca va spun si voua, prietenilor din blogosfera, bine v-am regasit! Voi relua cat-de-curand povestirile de vacanta acolo unde le-am lasat, pentru ca merita spuse si o sa va vizitez in cate-o pauza de ceai, sa aflu ce-ati mai facut.

4 comentarii:

  1. bine v-ati reîntors dragi Fârtati! bine te-am regasit Alinus draga!
    Canicula a fost generala în Europa, toti am suferit, indiferent unde am fost. Cele doua saptamâni trecute au fost cele mai fierbinti zile de când locuiesc în Germania!
    Abia astept sa citesc serialele ce vor urma! pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim, Carmen! Ne-a fost dor de voi si v-am tot pomenit cu drag de cate ori am povestit despre vacanta noastra. Dac-au trecut doua luni de canicula, mai induram cateva saptamani, asta e!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos canta Sheryl Crow. Stii Songbird ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Zina! Sheryl este in topul cantaretelor mele favorite. N-am auzit-o cu "Songbird" :( O fi vreun cover...

    RăspundețiȘtergere