vineri, 15 iulie 2011

let's... Swiss again ;)

Gata de drum? Inca nu sunt sigura ca pot raspunde afirmativ, dar ce e sigur este ca azi urcam bagajele-n masina si o luam "la trap" spre zari mai... racoroase. O saptamana la poalele Alpilor ar trebui sa ne spele de canicula din Bucuresti si sa ne reincarce bateriile pentru a doua parte a verii. Pentru ca anul trecut am vazut atatea locuri frumoase si lista de obiective turistice a fost prea lunga pentru timpul pe care l-am avut la dispozitie, am hotarat sa revenim anul acesta. Iar la intoarcere vom petrece un weekend la prietenii nostri din Augsburg :) de care ne e tare dor.

Vremea se anunta racoroasa si chiar ploioasa, dar asta nu ne va incurca planurile de a ne simti bine. Ca de obicei, suntem ambitiosi, caci vrem sa vedem cat mai multe si sa ne intoarcem cu tolba plina de amintiri frumoase.

Pentru prietenii mei bloggeri am pregatit postari de... vacanta, cat sa nu ma uite :) In masura in care voi avea acces la internet, o sa le raspund comentariilor (pe care le astept cu drag si aceeasi nerabdare) si voi participa la principalele evenimente ale blogosferei.

8 comentarii:

  1. iti doresc sa ai parte d eo vacanta de neuitat, sa reusesti sa vizitez cat de mult, sa te intorci cu o tolba plina d epovesti pe care sa ni le impartasesti, si sa iti incarci bateriile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vacanță plăcută,Alina!
    Drum bun,să mergeți sănătoși și să reveniți sănătoși!

    RăspundețiȘtergere
  3. Petrecere frumoasa si nu uita sa pozezi si "aventurile" culinare! Poate incercati si "fondu", ca sa-mi povestesti cum este... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Concediu placut si te asteptam cu fotografii si povestiri frumoase!
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc tuturor pentru urari! Chiar daca vremea ne-a cam dat de furca in prima zi (ploaie si 13 grade!!!), suntem hotarati sa ne adaptam si sa ne simtim bine. Va voi povesti tot la-ntoarcere.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vacanta placuta!
    Asteptam cu nerabdare cronici de calatorie de pe taram elvetian.

    RăspundețiȘtergere