vineri, 17 iunie 2011

suflet rebel - 16

Ati auzit de "baietii cei rai din Boston"? Un grup hard rock care-a inceput sa cante prin anii '70. Au ajuns cel mai bine vandut grup rock din toate timpurile, cu peste 150 de milioane in lumea intreaga din care 66.5 milioane in S.U.A. Nu voi vorbi despre momentele de cumpana, cand turneele nesfarsite, drogurile si alcoolul au destabilizat formatia. Orice grup rock pare sa fi trecut prin asta la un moment dat, mai ales in anii '70-'80. Vom ramane la ceea ce e frumos si va ramane mereu in sufletul fanilor de pretutindeni ai celor de la... Aerosmith.











Numele formatiei n-ar fi existat daca Joey Kramer, tobosarul trupei nu si-ar fi amintit cum scria Aerosmith cand era elev, pe toate caietele, dupa ce a ascultat albumul "Aerial Ballet" (1968) al lui Harry Nilsson.

Weekend placut!
Va urma...

2 comentarii:

  1. wow ce alegere! Aerosmith mi-au placut întotdeauna! pe cât de urât este Steven Tyler, pe atât de frumoasa-i este vocea! îmi vine sa râd.. când erau fetele mele mici si Raluca - mai plângacioasa de fel, se pregatea sa urle, îi spuneam "arati ca Aerosmith în concert" si cu toate ca avea doar 3-4 anisori... o apuca groaza ca ar putea arata asa rau, asa ca înceta sa plânga :)) Steve era, pentru familia noastra, cum s-ar zice, Bau-bau :))
    Dar I Don't Want To miss Thing sau Crazy sunt absolut unice!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))
    Si mie imi place mai degraba sa-i ascult decat sa-i privesc :)))

    RăspundețiȘtergere