joi, 28 aprilie 2011

in asteptare...

Doua evenimente importante vor fi in atentia mea maine.

Primul, casatoria Printului William cu Kate Middleton. Multe pregatiri si agitatie mediatica inaintea celei mai urmarite nunti. Detalii despre eveniment pe site-ul dedicat. Sa le uram "Casa de piatra!", o casnicie lunga si frumoasa, ca a Reginei Elisabeta, bunica printului mostenitor. Daca am noroc, poate fur si eu cateva momente la televizor.

Mult mai tarziu vineri, un alt eveniment pe care il voi urmari va fi ultima lansare a navetei spatiale Endeavour, comandata in ultima sa misiune de catre Mark Kelly. Lansarea a fost amanata cateva zile pentru a permite unei rachete cu provizii pentru Statia Spatiala Internationala sa fie lansata din Khazahstan (ieri). Le urez celor sase astronauti "Cer senin si misiune usoara!" Daca matematica mea e corecta, vor fi 12 astronauti pe statia spatiala. In iunie, ultima naveta spatiala americana ramasa in serviciu, Atlantis, va pleca si ea in ultima sa misiune inainte de pensionare.

8 comentarii:

  1. Multumesc, Nico! Ma bucur ca ti-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) eu am pregati pentru mâine ceva dspre evenimentul regal, sper sa te amuze. Daca reusesti sa urmaresti transmisiunea tv, sa scrii despre, ca eu o pierd cu siguranta. Mâine avem în program Terasele Pamukkale, laora 8 parasim hotelul si ajungem în altul, dupa 12 ore :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Primul eveniment ma fac ca nu exista :)) Al doilea il urmaresc si eu cu interes.
    Poate, poate din greseala arata sufrageria statiei spatiale unde extraterestri din toate sistemele solare stau toata ziua la discutii cu pamantenii... si fac schimb de tehnologii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu trebuie sa ma mai uit la stiri, ce-i drept ca le-am cam sarit in ultimul timp, citesc la tine noutatile, merci frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Carmen, sigur voi scrie ceva despre nunta regala :) Stay tuned! Sa aveti o zi frumoasa la Pamukkale! Si eu astept cu nerabdare relatarile tale despre Turcia.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ninule, ne putem preface oricat ca nu ne pasa, dar pana si astronautii de pe Stattia Spatiala Internationala au transmis de pe orbita urarile lor de bine mirilor si au promis ca vor face poze si le vor impartasi cu noi :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu placere, Lumi! Cel putin vei avea perspectiva omului de rand asupra noutatilor :)

    RăspundețiȘtergere