miercuri, 27 aprilie 2011

din cutiuta cu amintiri...Stiati ca melodia este o adaptare in engleza a cantecului compus de belgianul Jacques Brel, "Le M
Moribond"
?Totusi, adaptarea lui Terry Jacks este cea care a adus melodiei faima in toata lumea. Ca urmare, multi alti muzicieni au incercat alte versiuni, in engleza sau in alte limbi, cu mai mult sau mai putin succes...

4 comentarii:

 1. Habar nu aveam, mereu vii cu informatii, multumim.

  RăspundețiȘtergere
 2. Dupa finala " Romanii au talent " se pare ca am ramas cu sechele majore :))) deoarece dupa ce se termina melodia ma uitai cu atentie pe ecran sa vad care e numarul unde pot sa o votez.:)))

  RăspundețiȘtergere
 3. Cu mare placere, Lumi! Cand eram mica auzeam mereu melodia asta la radio si o fredonam fara sa stiu despre ce este cantecul; asta am descoperit mult mai tarziu.

  RăspundețiȘtergere
 4. :)))) Stii Ninule, chiar am vrut sa pun intrebarea "Care versiune va place mai mult?", dar am renuntat pentru ca amandoua sunt frumoase si ar fi nedrept sa-i pun pe cititorii mei sa aleaga.
  Cumva si la emisiunea cu talente se intampla la fel. In finala raman cei mai buni, cei mai talentati; oricare ar fi rezultatul votului, pare nedrept ca ceilalti sa nu castige.

  RăspundețiȘtergere