luni, 28 martie 2011

tehnica in slujba frumusetii

Recunosc, nu sunt o sunt o cunoscatoare prea rafinata, desi mi s-a mai intamplat sa ma intreb oare cum mi-ar sta cu extensii sau cat de dificil ar fi sa-mi pun gene false...

Cu toate acestea ma vad nevoita sa ma declar depasita de moda, caci la "unghii tehnice"chiar nu m-am gandit pana acum. Cred ca totusi voi lua serios in considerare optiunea asta, caci cine stie ce puteri magice (vorba Mariei) voi capata :))

3 comentarii:

  1. asa cum te cunosc eu Alina draga, nici tie nu ti se potrivesc aceste artificiale ajutoare asa numitei frumuseti. Nici nu-mi pot închipui cum as putea rezista sa nu-mi spal parul si sa nu-l periu! Extensiile nu permit!
    Apoi cu genele false, nu stiu cum este dar eu am probleme si cu rimelul - trebuie sa folosesc unul waterproof pentru ca eu uit si-mi frec ochii câteodata. Ia gândeste-te cum ne-ar sta, în societate, cu un ochi "tehnic" si cu unul normal :)) ca asa repede nu cred ca reusesti sa prinzi genele false la loc :))
    Apoi chestia cu unghiile false... Sunt inventate pentru acele persoane care-si rod unghiile. Doamne multam, eu nu am meteahna asta, asa ca... nu ma vad niciodata cu unghii" tehnice" :D
    Haioase denumirile!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur ca nu mi se potrivesc artificiile, ma cunosti bine :))) Dar totusi... suna foarte tentant "unghii tehnice" ;) Nici nu vreau sa ma gandesc la ce-as putea face cu ele :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu sunt nici pt mine, bafta multa!

    RăspundețiȘtergere