duminică, 27 martie 2011

semne

Sunt semne peste tot! Primavara si-a coborat bagheta magica peste natura si si-a infaptuit vraja. Sub razele blande ale soarelui, seva datatoare de viata inalta din pamant primele flori, aduna muguri pe ramurile pomilor si imprastie culori vii in toate colturile gradinii. Pasarile ciripesc insufletit si primele albine cauta deja nerabdatoare primii stropi de nectar.

Primavara, bine ai venit!

8 comentarii:

  1. Sunt emoționante semnele,în mod special mugurii.Mi-au plăcut mult fotografiile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, se-cret! Stimulata si de blogul tau :) si de noua camera compact pe care mi-am cumparat-o saptamana trecuta :)) si nu in ultimul rand, de o zi frumoasa de primavara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vineri a fost la noi o zi de... vara! dar de ieri dupa-amiaza s-a racit brusc side atunci ploua cu galeata! Privesc pe geam si vad totul verde, bobocii ciresului stau sa plezneasca si-mi spun: da! ploaia nu strica! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. E buna ploaia, Carmen! Se anunta si pe la noi de maine... Totul e sa nu mai dea inghetul, ca sa ne putem bucura de "hanami" (contemplarea florilor de cires, in japoneza) si sa ne bucuram si de fructe la vara :)
    Sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Alina:

    Mie mi-a placut desenul cu 'primavara pe care o asteptam'...domnita in verde...cine e autoarea/autorul?


    Numai bine,

    irina

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim pentru apreciere, Irina! Desenul este al Mariei dupa o idee care ne-a venit amandurora gandindu-ne la cum ar arata primavara - pentru tema de la scoala.

    RăspundețiȘtergere