duminică, 6 martie 2011

primavara si iarna intr-o singura zi

Azi-dimineata culegeam ghiocei si ne pregateam sa pictam primavara.



In seara asta ne uitam neputinciosi cum ninge... iar!!!

8 comentarii:

  1. Vai ce frumos ... ghiocei acoperiti de zapada, imi aduce aminte de copilarie, cand eram la bunica si vedeam ghioceii zgribuliti in zapada. Iti doresc multa caldura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noi am luat inca 5-10 cm de zapada ieri - iar ghiocei sant pentru later on....nu stiu exact cand...:o)...

    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Lumi, in trei randuri au fost pacaliti de primavara ghioceii nostri, dar ei sunt niste optimisti incurabili si infloresc de cate ori apare soarele :))) Nu poti decat sa te molipsesti de optimismul lor! Asa ca asteptam cu incapatanare primavara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Of, Irina! Sa speram ca totusi Martisorul nu se lauda degeaba ca ne aduce primavara :) Desi imi amintesc si de ani cu ninsori in aprilie...

    Toate cele bune si tie!

    RăspundețiȘtergere
  5. astea sunt "băbuțele" stii .... asa sunt ele. si-apoi ghioceii sunt si copiii zapezii intr-un fel . vine ea si primavara - si o sa ne plangem de prea cald apoi!

    RăspundețiȘtergere
  6. La mine acum in 7 Martie 2011 :))) nu s-ar vedea nici zambilele..atata a nins :(... dar sper ca maine sa se topeasca tot si sa treaca rautatea asta de Iarna :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga E.T.girl, mare dreptate ai. Uitasem cat de capricioase sunt "babele" astea. Si maine e baba mea! Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu!?
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ninule draga, nu mai stiu cine e rea - iarna care nu mai pleaca sau primavara care nu mai vrea sa vina :))) Soare si frig la noi azi; speram sa nu mai ninga.

    RăspundețiȘtergere