marți, 1 februarie 2011

"sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica"

Nene Iancule! Cum stiai dumneata de bine sa oglindesti sufletul romanului, nimeni nu mai stie!

Mai bine de un secol si jumatate a trecut de la nasterea ta, doua razboaie si doua regimuri schimbate si noi, romanii... tot cum ne stiai matale am ramas. Sa radem? Sa plangem? Nu ne ramane decat sa raspundem mereu la aceeasi intrebare: "Vorba e... eu, eu pentru cine votez?"Si sa facem ce ne-ai invatat dumneata cel mai bine sa facem - haz de necaz.

"N'acceptez point demission cousin Raoul. Pauvre jeune homme, embete par cochons opposition, veut faire coup de tete. Ne point se fier aux criailleries de ces canailles. Si Raoul se retire, ce cretin de prefet capable de tout compromettre. Pourrais plus garantir situation locale. Se duce dracului giudeţul."

"Costăchel Gudurău liberat az dimineaţă lipsă probe intenţie asasinat. Împăcat cu directoru. Pupat toţi piaţa endependenţi. Mâne sară logodna Raul madam Atenaisa Perjoiu. Dânsa renunţat orce pretenţie revandicare paraferna de la Albert Gudurău, dând înscris primit toată suma."

[Telegrame]Nene Iancule! Pentru ca azi e ziua dumitale, iti uram din inima "La multi ani!" si fii fara grija, in sufletele noastre esti si vei ramane nemuritor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu