luni, 14 februarie 2011

Happy Valentine's Day

In ciuda controversei din jurul acestei sarbatori la noi (adica trebuie sau nu sa o sarbatorim noi, romanii, pentru ca nu e o sarbatoare romaneasca), ma bucur ca azi am inca un motiv sa-mi amintesc ce frumoasa e iubirea si cat de mult mi-a schimbat ea viata.

Chiar daca sarbatoarea nu este 100% romaneasca, cred ca ne putem surprinde azi iubitul (sau iubita) cu un gest care sa-i reaminteasca de miracolul iubirii si de puterea nebanuita care va leaga destinele asa cum v-ati dorit (sau va doriti), pentru restul vietii. Cam ca in filmul "Born Romantic", in care personajul interpretat de Craig Ferguson, incearca sa cucereasca inima celei pe care o iubeste (interpretata de Olivia Williams).



"LOVE is all that I can give to you". Si este destul de mult, nu-i asa?

5 comentarii:

  1. Noi romanii avem Dragobetele, este echivalentul la Valentine's Day.

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) Ferguson e the Best :)))
    E interesant cum in fiecare an Valentin-ul provoaca discutii intre conservatori si modernisti :))) si nu cad la pace deloc :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru vizita, Lumi! Asa mi se spune si mie de mult timp, ca avem Dragobetele, dar trebuie sa recunosc ca nu am auzit de Dragobete pana cand Valentine's Day a inceput sa se sarbatoreasca si la noi. Probabil pentru ca noi romanii nu prea stim sa ne promovam traditiile si cultura :(
    Pai sa le sarbatorim pe ambele :)) Un motiv in plus de a-i mai pregati inca o surpriza celui drag saptamana viitoare, de Dragobete.

    RăspundețiȘtergere
  4. Yessss, Ninule, he's the Best!
    Pai cred ca ar trebui sa cada la pace, macar in numele iubirii si sa ne lase sa le sarbatorim pe ambele sau pe cea care ne place mai mult :))) Doar e democratie! Deci numai cine nu vrea, nu sarbatoreste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este varza si nu imi place valentine's day findca numeni nu vrea sa fie cu mine!

      Ștergere