marți, 4 ianuarie 2011

pe ritmuri country

Prima oara am auzit de Shania Twain prin 1995, pe cand ma aflam intr-o vizita in Huntsville, Alabama. Dar nu despre Shania vroiam sa va povestesc... Unul dintre colegii americani alaturi de care lucram, mi-a facut cadou la despartire o caseta cu muzica country si asa am descoperit-o pe Patty Loveless. Am ascultat "over and over again" caseta cu albumul ei din 1994, "When the Fallen Angels Fly".
Dupa cativa ani, un coleg de serviciu m-a rugat sa-i dau caseta sa-si inregistreze si el muzica. Mi-a returnat-o cu greu, in ultimele zile inainte sa plec spre un alt loc de munca si abia dupa ceva vreme, cand am vrut s-o ascult din nou pe Patty Loveless, am descoperit ca imi pusese o alta caseta in cutie :(( Cum pe vremea aceea la noi nu patrunsese inca internetul, am jelit multa vreme dupa caseta mea cu Patty Loveless :(

Astazi e ziua ei. Happy Birthday, Patty! Si pentru ca acum avem internet pe paine si putem cauta pe You Tube comorile pierdute, va invit sa o descoperiti pe Patty Lovelss in cateva dintre melodiile mele preferate.

Ce ajung sa-si spuna cuplurile care nu se mai inteleg? "You don't even know who I am"



Si melodia care da titlul albumului "When the fallen angels fly"



O melodie compusa de Lyle Lovett, care insa a devenit foarte indragita datorita interpretarii lui Patty - "God will but I won't".



Despre despartirile la care ne supune viata "How can I help you to say Good Bye?"

2 comentarii:

  1. si din partea mea "La multi ani" Patty! :)
    iar pentru Shania Twain "Casa de piatra"! Ai auzit ca s-a casatorit pe 1.1.2011 ? :) ma bucur, pentru ca merita sa iubesca si sa fie iubita!
    PS: :)) si noi sa fim iubite si sa fim fericite, ca meritam!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, draga Carmen! Bine-nteles ca am aflat de casatoria Shaniei cu fostul sot al fostei prietene cu care o insela sotul ei!!! In fine, se pare ca cei doi s-au consolat ca prieteni dupa divort si au ajuns sa se casatoreasca. Sper ca de data asta sa fie cu noroc! Si sa aiba Casa de piatra!

    RăspundețiȘtergere