miercuri, 5 ianuarie 2011

Country Strong

M-am lasat din nou sedusa de ritmurile country, mai ales cand sunt puse in valoare de talente care o fac pentru prima oara. Cum ar fi... Gwyneth Paltrow!? De la iubita lui Shakespeare la muzica country (sa speram ca e o cacofonie permisa:)) e ceva cale de strabatut. Ei, totusi, cu un sot ca Chris Martin, celebrul solist al trupei Coldplay (de parca mai are nevoie de prezentare!), lucrurile se invata mai usor. Ca de exemplu cantatul la chitara, vocalizele. Unde exista si vointa si talent, iata ce iese:Well done, Gwyneth! That's how it's done, sweetheart!

De unde si pana country, totusi? Cel mai nou film cu Gwyneth, Country Strong, se lanseaza in acest weekend in Statele Unite si pare a fi un film bun. Poate ca era vremea sa se faca filme bune si cu cantaretii de muzica country (ati vazut "Crazy Heart" cu Jeff Bridges?). Abia astept sa vad daca filmul se ridica la nivelul asteptarilor.

10 comentarii:

 1. Gute Wünsche nochmals für 2011.
  Für Euch das gleiche was wir uns auch wünschen: lieber reich und gesund, als arm und krank!

  RăspundețiȘtergere
 2. Vielen Dank fur die Wunschen, Helmut! So kann Ich auf Deutsch sagen, mit zu helfen. Grusse von Maria, Cristi und... Cody :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Supermuzica :) desi mi-a fost greu sa ascult muzica in timp ce sorbeam din ochi interpreta :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu stiam de acest film & muzica e foarte frumoasa.

  Si mie imi place muzica country.

  Numai bine!

  RăspundețiȘtergere
 5. Asa-i Ninule! E si frumoasa si talentata si binecuvantata cu un sot care a ajutat-o sa treaca peste depresia postnatala de care a suferit dupa nasterea celui de-al doilea copil.

  RăspundețiȘtergere
 6. Chiar ma gandeam la tine, Irina! Ma intrebam daca iti place muzica country. Are si ea poezia ei, nu? Uneori mai trista, alteori mai vesela...

  RăspundețiȘtergere
 7. Salut! ştiu că nu are nicio legătură cu pauza de ceai, dar dacă ai avea o pauză te-aş ruga să intri unpic şi pe blogul meu http://mineralul.blogspot.com/. Complimente: Alexandru

  RăspundețiȘtergere
 8. Salut
  Dacă ai o pauză te-aş ruga să intri şi pe blogul meu: http://mineralul.blogspot.com/.
  Cu compimente: Alexandru
  Apropo: urmăresc acest blog!!

  RăspundețiȘtergere
 9. Multumesc pentru invitatie, Nico! Vizitat, vazut, placut! Ma refer la blogurile tale, desigur :)))

  RăspundețiȘtergere
 10. Ţi-am scirs răspunsul pe blog, la postarea cu fluorina !

  RăspundețiȘtergere