vineri, 17 decembrie 2010

inca ninge...

De-aseara ninge ne-ncetat...

Tot de-aseara bradul e gata; parc-ar fi venit Craciunul mai devreme cu o saptamana :) Ne-am uitat impreuna la "Cum a furat Grinch Craciunul" si acum fredonam "Where are you Christmas?" chiar daca stim deja raspunsul, caci e deja in sufletele noastre :)




4 comentarii:

  1. Ta-taaaammmm! Pomul de Craciun al Mariei e minunat! Sa va aduca în casa sanatate si numai voie buna!sa va bucurati de sarbatorile de Craciun, mai mult ca niciodata pâna acum! pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumiiiiim! Fie ca pacea, linistea si iubirea sa ne lumineze tuturor Sarbatoarea Nasterii Domnului, iar familiile sa se stranga fericite in jurul bradului. Pupici back!

    RăspundețiȘtergere
  3. E suuuperb :) cel mai frumos brad de Craciun pe care l-am vazut eu vreodata, mi-a zis o cunostiinta din Canada ca pe acolo brazi din acestia naturali cum sint ai nostrii nu ar cumpara nimeni deoarece sint prea rare crengile in ei...
    Am vazut si eu un bradut artificial care arata superb..si cred ca luni ma duc si-l cumpar :)... ca mi-ai facut pofta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim, Ninule! De ieri, bradutul nostru are un fratior impodobit si la bunici :)) Noi suntem foarte multumiti de el; saptamana asta implneste 11 ani de cand ne face mai frumoase sarbatorile Craciunului. Speram sa-ti gasesti si tu un bradut frumos cat mai curand.

    RăspundețiȘtergere