duminică, 28 noiembrie 2010

Dirty Dancing... dupa 20 de ani

Cine nu-aminteste de "Dirty Dancing" si de dragostea imposibila dintre Johnny (Patrick Swayze) si Baby (Jennifer Gray)?! Si celebra replica "Nobody puts Baby in the corner!"?

Dupa 20 de ani si moartea tragica a lui Patrick Swayze, Jennifer Gray a primit invitatia de a participa la faimoasa emisiune "Dancing with the Stars". A acceptat provocarea. Multi au comentat ca ar fi facut-o pentru a-si relansa cariera, dar si mai multi au admirat-o pentru felul in care a luptat pentru a-si recuceri publicul. Pe mine m-a impresionat insa altceva, dincolo de faimoasa operatie estetica de nas, care i-a banalizat chipul. Odata acceptata invitatia, Jennifer (50 de ani deja) a trebuit sa-si faca un control medical. A descoperit ca are o vertebra cervicala sparta de la un accident din tinerete care risca sa o lase paralizata. Asa ca s-a operat si vertebra i-a fost inlocuita de o proteza care-i uneste vertebrele cu suruburi. Apoi medicul a sfatuit-o sa rezolve o alta problema legata de un ganglion tiroidian. Zis si facut, ca sa afle apoi ca acolo se dezvolta, in stare incipienta, un cancer. S-a recuperat timp de doua luni dupa aceste operatii si a intrat in concurs. M-am bucurat sa o vad castigand, indiferent cat de mult s-a comentat impotriva ei. Va invit s-o urmariti intr-un vals vienez, alaturi de partenerul ei din concurs, Derek Hough. O sa vedeti cu cata grija ii sprijina el capul, ca sa nu sufere. Am inteles ca si antrenamentele si coregrafia au fost o adevarata provocare, tocmai din cauza problemelor medicale. Faptul ca au reusit sa cucereasca juriul si publicul in ciuda acestor dificultati, ma trimite inca o data cu gandul la Dirty Dancing.



Well done, Jennifer!

3 comentarii:

  1. WOW! ce bine arata! câta gratie! numai superlative în legatura cu aparitia ei pe ringul de dans!
    Exista mai mult decât FANTASTIC? Privind-o pe Jennifer Gray este nevoie de inventarea unui nou cuvânt :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos, intr-adevar! A luat note foarte mari la mai toate dansurile pe care le-a pregatit si a surclasat candidate mult mai tinere ca ea! Am urmarit emisiune doar pentru evolutia ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Extraordinar, asta dovedeste ca gratia ca si farmecul si talentul nu au virsta...
    Prima data am vazut filmul "Dirty Dancing" la televiziunea Deva dupa revolutie, unii deja il stiau ca aveau videocasetofoane... mi-a placut tare mult si mai tirziu dupa ce au aparut antenele parabolice de cite ori era pe un canal cel mai des pe PRO 7 sau RTL mereu ma uitam la el cu placere :)

    RăspundețiȘtergere