sâmbătă, 10 iulie 2010

de un an in blogosfera

Carmen are dreptate; ar trebui cumva sa aniversez un an de existenta in blogosfera. Sa stii, draga mea, ca m-am tot gandit la asta, insa gandurile mele nu se decantasera suficient pentru a scrie despre aceasta aniversare. Fara indemnul tau poate nici n-as fi facut-o. Si nu voi scrie prea multe, caci la un an de blogging, cea mai mare bucurie este ca am transmis "microbul" fetei mele, Maria. Asa incat, la un an de cand mama ei are blog, iar ea e un simplu cititor fidel, Maria a hotarat sa-si incerce si ea puterile si si-a colorat propriul bolg in roz (cum altfel?).

Iti multumesc, Carmen, pentru gandurile frumoase si atentia cu care ma coplesesti! Multumesc tuturor celor care (stiuti sau nestiuti) mi-au trecut pragul pentru... o pauza de ceai :)

2 comentarii:

  1. Alina draga,
    TU esti motivul pentru care eu am astazi blog! Nu m-as fi gândit sa-mi afisez gândurile pe filele electronice ale blogosferei, dar tu nu mi-ai aratat blogul tau...La scurt timp dupa concediul vostru aici, am devenit eu însami bloggerita :))) E clar (cum altfel?) ca în blogosfera tin cel mai mult la tine!
    La multi ani PAUZA DE CEAI! te pup Alina draga :)
    PS: unde este adresa blogului roz? O vreau!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc! Pe Maria o gasesti aici: http://clipe-roz.blogspot.com
    Desigur, primele postari sunt despre animalutele ei.
    Ma bucur s-o vad ca e dornica sa scrie si ca se documenteaza inainte de fiecare postare :)
    Si-a luat cu ea la bunici manualul de Zoologie pe care-l va studia anul acesta. Este singurul manual din care citeste in timpul liber si de placere :)
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere