luni, 29 martie 2010

o raza de soare intr-o duminica ploioasa de Florii

O dimineata sub semnul frumosului si al muzicii, in ciuda ploii de afara si a unei... pene de cauciuc care era gata-gata sa ne intoarca din drumul pe care pornisem in dimineata de Florii - Ateneul Roman.
Cladire emblematica pe harta Bucurestiului, Ateneul Roman are o poveste frumoasa, cu oameni destoinici si iubitori de arta - bucurestenii inceputului de secol XX. Caci nu e roman sa nu stie de vorba "Dai un leu pentru Ateneu", asa cum suna indemnul la contributia obsteasca pentru strangerea fondurilor necesare construirii lacasului care acum adaposteste Filarmonica George Enescu.
Iata si plimbarea noastra din duminica Floriilor:



Si o mica bijuterie lirica a corului Symbol:

2 comentarii:

  1. o adevarata raza de soare! frumoasa duminica de Florii! a cui a fost ideea? pozele în filmulet sunt miniaturi, am banuit ca pe scari e Tanti Pusa, si pe tine te-am recunoscut. în rest? grupul acela mare...Ei da! am vazut-o foarte clar pe "Uite-ma, aici eu sunt!" :))
    Va pup

    RăspundețiȘtergere
  2. daaa! am fost invitati de la Maria de la scoala; au avut profesori implicati in organizarea evenimentului. filmuletul nu l-am putut pune in format mai mare din cauza clipurilor f. voluminoase. am fost doar noi, fetele :)

    RăspundețiȘtergere