marți, 12 ianuarie 2010

two for... tea?

Sunt doi, intr-adevar, dar nu beau ceai.
Se au unul pe celalalt, dorm impreuna, se mai si cearta. Ea se baga tot timpul in sufletul lui, ii solicita mereu atentia... e curioasa si isi pastreaza silueta facand tot timpul miscare. Si vorbeste mai mult ca el, desigur. El o iubeste, o alinta, dar din cand in cand mai vrea si putin timp si spatiu doar pentru el. Mai sedentar si mai somnoros, nu vorbeste neintrebat, dar ar manca din toate strachinile, sa nu cumva sa rateze ce mananca si ea. Isi pazeste cu strasnicie pozitia in casa si in cuplu si nu accepta sa fie deranjat si contrazis, chiar daca de cele mai multe ori ea nu se poate abtine si-i mai contesta autoritatea. Asa sunt ei, Coco si Cocheta si de sambata sunt noii membrii ai familiei noastre. Sunt de vita nobila, cu radacini in Madagascar si sunt cunoscuti ca "papagali amorezi" (love birds). Pentru ca toate astea sa se intample e nevoie de unchiul Mircea de la Arad, suflet generos si mare iubitor de animale, care stie ce-si doreste nepoata lui, Maria.



Saptamana asta nu prea am mai deschis televizorul pentru relaxare. Mi-am luat ceaiul si m-am asezat pe canapea ca sa-i privesc pe papagali :) Distractia e garantata!

4 comentarii:

  1. Ce frumusei si muzicali sint! Sa va traiasca!

    RăspundețiȘtergere
  2. La voi în familie toate animalele de casa au nume cu C :-)
    Draguti foc! Ma bucur mult pentru Maria. Si va doresc distractie placuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha-ha! tocmai i-am aratat lui Helmut papagalii Mariei si când i-am spus cum îi cheama...a propu sa-i rebotezati în cada de baie: Coco si Chanel :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc amandurora! Chiar! Nici n-am realizat ca Maria i-a botezat pe toti cu C :) de la Cody la Coco si Cocheta. Si daca ma gandesc bine, Lala draga, si motanul tau senior e Costache :) Conspiratia literei C, ce mai! :))

    RăspundețiȘtergere